HAVZA ANAOKULU
Yenimescit Mah. Yenigün Sk. No156/1
03627142022

VİZYON

* Toplumsal ve milli-manevi değerlere bağlı bireyler yetiştiren, * Duygu ve düşüncelerini özgürce ifade edebilen, kendine güvenen bireyler yetiştiren, * Kendisi ve çevresiyle barışık, mutlu bireyler yetiştiren, * İç disiplin ve sorumluluk duygusu gelişmiş bireyler yetiştiren, * Sosyal ilişkileri güçlü bireyler yetiştiren, * İşbirliği ve takım çalışmasına istekli bireyler yetiştiren, * Değişik görüş ve düşüncelere saygılı bireyler yetiştiren, * Yeteneklerini ve yaratıcılığını kullanabilen bireyler yetiştiren, * Çevreye ve doğaya duyarlı bireyler yetiştiren, * Öz bakım becerilerini kazanmış bireyler yetiştiren, * Kendi hakkını ve başkalarının hakkını koruyabilen bireyler yetiştiren, * Türkçeyi doğru ve düzgün kullanabilen çocuklar yetiştiren bir okul olmaktır.

MİSYON

Çocukların gelişim düzeyleri, ilgi alanları ve ihtiyaçlarına göre hazırlanan eğitim programı, bilimsel bilgiyi ön plana çıkaran, sanatsal ve kültürel etkinliklere önem veren, yaratıcılığı destekleyen eğitim anlayışı ve çocukların eğitiminde aile desteğinin önemine inanan, bireyi merkez alan, güvenilir duruşu olan bir kurumdur.

Öğretim Şekli :İkili eğitim

İkili eğitim

08.30-13.30

il merkezine yaklaşık 86 km, ilçe merkezinde.

Yenimescit Mahallesi Yenigün Sokak No:156/1